[ X ]
[ X ]
[ X ]
Candidat PSRM: Tinerii din medicină nu sunt apreciați
18 Februarie

Candidatul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) la funcția de deputat în circumscripția nr. 26, Dinari Cojocaru, în cadrul unei conferințe de presă, a vorbit despre problemele actuale din sistemul medical din Republica Moldova, informează CURENTUL.

„Vedem o creștere masivă a instituțiilor private, iar cele de stat nu sunt apreciate și sunt făcute, prin diferite modalități, să se închidă. Sunt persoane cointeresate ca instituțiile de stat să nu presteze servicii de înaltă calitate. Toate serviciile din Republica Moldova din domeniul medicinei, care sunt mai profitabile, sunt contractate cu instituțiile private. La acele instituții private putem depista, dacă ridicăm acele acte, că fondatori sunt un șir de oameni care au apartenență politică”, a declarat el.

Prin urmare, Cojocaru s-a referit la tinerii specialiști din domeniu. „Tinerii specialiști din Republica Moldova pleacă pe un capăt. Noi achităm pentru studiile lor pentru 6-7 ani de zile și, ulterior, auzim că au plecat. La noi, tinerii nu sunt apreciați”, a conchis socialistul.

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților