[ X ]
[ X ]
[ X ]
Candidat la șefia Capitalei: „Anume de o persoană cu calitățile pe care le posed eu are nevoie Chișinăul la momentul actual”
11 Octombrie

Candidatul Partidului Verde Ecologist (PVE) pentru funcția de Primar al mun. Chișinău, Vitalie Marinuța, a spus, în cadrul unui interviu pentru tribuna.md de ce a decis să candideze pentru fotoliul de Primar al Capitalei, transmite CURENTUL.

Vitalie Marinuța spune că îi pasă de orașul în care trăiește.

„Am decis să candidez la această funcție de mare răspundere fiindcă îmi pasă de starea orașului în care locuiesc și doresc să mă implic în soluționarea problemelor lui. În situația actuală, Municipiul Chișinău are nevoie de un manager și de o echipă de profesioniști care pot activa în condiții de criză, care au viziune asupra viitorului și care sunt gata să muncească în folosul cetățenilor. Atât eu, cât și echipa mea de consilieri municipali, avem calitățile necesare pentru a stopa declinul în care se află orașul nostru și a da un nou suflu dezvoltării lui. Fiind militar de carieră, m-am dezvoltat în calitate de manager al situațiilor de criză. Anume de o persoană cu calitățile pe care le posed eu are nevoie Chișinăul la momentul actual”, a spus Vitalie Marinuța.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților