[ X ]
[ X ]
[ X ]
Candidat în circumscripția nr. 9: „A fost o campanie grea pentru mine întrucât bugetul meu electoral a fost zero lei”
26 Februarie

Candidatul independent la parlamentare, Diana Grosu, în circumscripția nr.9 Bălți, susține că bugetul său de campanie a fost zero, informează CURENTUL.

După ce s-a anunțat că, în această circumscripție a câștigat mandatul de deputat socialistul Alexandr Usatîi, trei dintre cei șapte contracandidați au mulțumit alegătorilor pentru voturile acordate.

Astfel, candidata independentă, Diana Grosu, a mulțumit din suflet celor care au ieșit la vot, dar, în mod special, celor care au votat pentru ea. „A fost o campanie grea pentru mine întrucât bugetul meu electoral a fost zero lei. Am încercat să ajung la cât mai multă lume, dar din păcate, nu am reușit să ajung. Am fost activă pe rețele de socializare, dar cei mai active la alegeri au fost cei de vârsta a treia. Și din păcate, nu toți cei din categoria aceasta de vârsta sunt activi pe facebook. Vă mulțumesc, pentru susținere. Am făcut totul pentru voi, ca să aveți o opțiune, o speranță pentru viitor”, a spus Grosu.

Și candidatul independent, Renata Grădinaru, a mulțumit. „Vă mulțumesc din suflet pentru încrederea acordată! Suportul dvs. este foarte important pentru mine! Votul Dumneavoastră mă motivează să-mi continui activitatea, sper utilă și pentru comunitatea noastră! A fost o experiență care m-a ajutat să realizez o mulțime de lucruri și să înțeleg cine mă sprijină cu adevărat și care este doar ipocrit! Viața continua, este frumoasă!!!”, a mai spus Grădinaru.

Candidatul blocului ACUM, Elena Bordianu, și-a felicitat colegii. „Felicitări, colegi!!! Blocul Electoral ACUM are undă verde în Parlamentul Republicii Moldova”, a scris Bordianu.

De menționat că, în această circumscripția s-au luptat pentru fotoliul de deputat 8 candidați, pe lângă cei menționați, au mai candidat democratul Serghei Buzurnîi, candidatul PȘ, Igor Himici, candidatul PN, Ivan Osoianu, dar și comunistul Said-Muhmat Amaev.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților