[ X ]
[ X ]
[ X ]
Candidat în circumscripția nr. 6: „Fiecare are ceea ce merită”
26 Februarie

La alegerile parlamentare, în circumscripția uninominală nr. 6 – orașul Drochia, au luptat pentru fotoliul de deputat 7 candidați, iar învingător a ajuns Corneliu Padnevici. În acest context, CURENTUL vă propune să vedeți cum au reacționat pe rețelele de socializare unii dintre contracandidații săi, după aflarea rezultatelor.

Candidatul din partea Partidului Politic „Partidul Nostru”, dar și primarul orașului Drochia, Nina Cereteu, a menționat că „a fost cea mai grea campanie electorală” la care a participat. „A fost o campanie foarte murdara,( am fost acuzata de toate relele, dar in 3 ani de mandat, am format oleaca de imunitate) și chiar fără precedent, care și-a făcut efectul… unul fura țara- un milion au vindut-o pe 100-200 de lei, sau pe pomeni…In fine, am inteles ca fiecare are ceea ce merita! Vreau sa mulțumesc din suflet celor 3555 de persoane care in pofida tururor presiunilor, fricii și riscurilor, m-au susținut și mi-au oferit votul de încredere! Un mare mulțumesc și plecăciuni echipei, care zi de zi mi-au fost alături și au muncit pentru a schimba lucrurile spre bine nu doar in oraș, dar și in speranța de a schimba lucrurile spre bine in întreaga țara! Din 2015, de la alegerile locale, mereu m-am străduit sa fiu corecta și sa nu dezamăgesc, din păcate, am inteles ca nu contează acest fapt astăzi, dar in ciuda tuturor, eu îmi voi exercita in continuare atribuțiile și datoria fata de voi, dragi drochieni, pentru ca îmi iubesc țara și orașul, doar ca voi prioritiza familia – serviciului, ii voi acorda mult mai multă atenție familiei, copilului care a crescut in lipsa mea și mamei( pentru ca tatălui nu am avut cind, mereu eram ocupată). Va iubesc și Doamne ajuta in toate!”, a scris Cereteu, pe o rețea de socializare.

Prin urmare, candidatul Partidului Liberal, consilierul raional din Drochia, Violeta Roșca, a declarat că a fost o „campanie fraudată”. „Indiferent de rezultatul votării,mulţumesc tuturor celor care m-au ajutat în această campanie electorală. Campanie fraudată de oligarhi.Ştiu că fiecare dintre aceste voturi este un vot conştient dat unioniştilor. Unirea-principala prioritate a noastră, a Partidului Liberal”, a declarat Roșca.

De menționat că, în aceeași circumscripție au mai candidat și Alexandr Lupașco – PSRM, Grigore Svecla – Partidul Politic „ȘOR”, Ghenadie Morcov – PCRM, Svetlana Conea – Blocul ACUM Platforma DA și PAS.

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților