[ X ]
[ X ]
[ X ]
Candidata PLDM la funcția de primar de Ungeni a studiat în 5 țări și a lucrat în China. Lilia Sanduleac și-a publicat CV
13 Octombrie

Lidia Sanduleac a fost recent aleasă în funcția de vicepreședinte al Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), este candidatul PLDM la funcția de primar de Ungheni și una dintre fețele noi din prim-planul politicii moldovenești. Ea și-a publicat CV-ul, care arată că a făcut studii și a locuit în mai multe țări, informează CURENTUL.

„Cunoștințele și experiențele acumulate pe parcursul anilor în varii domenii și în diferite țări îmi vor fi utile pentru a rezolva problemele oamenilor și ale localității noastre”, a menționat ea într-o postare pe Facebook.

Potrivit CV-ului, Lidia Sanduleac are 31 de ani și a făcut studii în: Republica Moldova, Statele Unite ale Americii, China, Turcia, România. A studiat științe politice, drept și medicină, a făcut catedra militară și cunoaște limbile străine: engleză, chineză, turcă, franceză și rusă.

În prezent, începând cu ianuarie 2022, este medic rezident psihiatru la Spitalul Clinic de Psihiatrie din Chișinău. Este și trainer național la Proiectul Mensana, profesoară de engleză la Universitatea de Studii Europene și nu doar.

În trecut, Lidia Sanduleac a fost profesoară de limbă engleză, dar și prezentatoare TV în Wuhan, China. A mai activat în Irlanda, România, Elveția.

Lidia Sanduleac a participat la diferite programe de leadership, schimburi de experiență și a beneficiat de burse și granturi.

De asemenea, ea deține mai multe distincții și premii, inclusive de la Președintele Republicii Moldova, Ministerul Afacerilor Interne.

Pentru informații complete vedeți CV-ul.

Curriculum Vitae al Lidei S… by News Ungheni

Inapoi la arhiva noutaților