[ X ]
[ X ]
[ X ]
Când va ieși fotbalul moldovenesc din carantină? Subiectul discutat de FMF și MECC
13 Mai

Președintele Federației Moldovenești de Fotbal, Leonid Oleinicenco, a avut o întrevedere cu secretarul de stat în domeniul tineret și sport, Ion Gheorghiu. În cadrul întâlnirii cei doi conducători au discutat despre modalitățile și termenii concreți de reluare a activității fotbalistice în Republica Moldova, transmite CURENTUL.

Săptămâna trecută, FMF a venit cu o inițiativă către Guvern, prin care a propus mai multe procedee de ieșire din carantină pentru fotbalul moldovenesc. Documentul a fost elaborat de Federația de fotbal în colaborare cu personalul medical și administrativ al cluburilor de fotbal din Moldova.

„Federația de fotbal a activat în continuu pe toată perioada de carantină, respectând cu strictețe recomandările autorităților centrale. Am elaborat proiecte și am alcătuit planuri de ieșire din criză. Chiar dacă online, dar am fost într-un contact permanent cu membrii afiliați și cu experți din domeniu.

De mai bine de o lună de zile, FMF în colaborare cu medici sportivi care activează în fotbal, manageri de cluburi și experți independenți muncesc la un program special, care ne-ar permite să ieșim din criză în siguranță.

Am prezentat acest program conducerii MECC spre examinare și avem toată încrederea și convingerea că autoritățile țării noastre ne vor sprijini pentru a relua activitatea celui mai iubit sport din Republica Moldova – fotbalul”, a declarat Leonid Oleinicenco.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților