[ X ]
[ X ]
[ X ]
Când va examina Consiliul Audiovizualului modul în care postul Moldova 1 a reflectat evenimentele politice din 8-9 iunie 2019
19 Iunie

Consiliul Audiovizualului a început procesul de monitorizare a programelor postului public de televiziune Moldova 1 pentru zilele de 8 și 9 iunie cu privire la reflectarea evenimentelor politice ce au avut loc, transmite CURENTUL.

Contactată de reporterul CURENTUL, Lilia Guțu, șef DGLAM a spus că membrii Consiliului sunt în proces de lucru.

„La moment suntem la etapa de monitorizare, am recepționat materialele necesare de la postul tv Moldova 1,deoarece nu le aveam și urmează să venim cu un raport pe care-l vom examina în cadrul ședinței Consiliului Audiovizualului, posibil chiar săptămâna aceasta”, a spus Lilia Guțu.

Amintim că membrul Consiliului Audiovizualului (CA), Olga Guțuțui a solicitat, pe 10 iunie, monitorizarea programelor postului public de televiziune Moldova 1, pentru zilele de 8 și 9 iunie, cu privire la reflectarea evenimentelor politice din țară. Autosesizarea a apărut după ce mai multe persoane și-au exprimat nemulțumirea pe rețelele de socializare față de modul în care postul public Moldova 1 a reflectat evenimentele din acea perioadă.

Mihaela Grosu

Inapoi la arhiva noutaților