[ X ]
[ X ]
[ X ]
Când va anunța Procuratura detalii despre dosarul lui Luncașu
28 Septembrie

Dosarul penal pornit în cazul morții omului de afaceri Iurie Luncașu se află la faza de urmărire penală, potrivit Pocuraturii Generale, iar la momentul de față sunt întreprinse acțiuni pentru stabilirea adevărului obiectiv, transmite CURENTUL.

Contactat de reporterul nostru, reprezentantul serviciului de presă al Procuraturii Generale, Emil Gaitur, a spus că încă nu sunt definitivate toate expertizele și sunt întreprinse și alte acțiuni pentru stabilirea adevărului obiectiv.

„În cadrul dosarului au fost depistate dovezi noi, dar acestea vor fi făcute publice la etapa corespunzătoare. Șoferului Boris Babin are statut de martor pe dosar”, a spus Emil Gaitur.

Întrebat ce versiune are procuratura pe lângă ipoteza sinuciderii anunțată anterior, Emil Gaitur a spus: „Versiunile criminalistice sunt parte ale procesului penal și vociferarea acestora va prejudicia urmărirea penală în egală măsură cu facerea publică a probelor existente pe dosar”.

Amintim că omul de afaceri Iurie Luncașu a fost găsit împușcat, pe 17 august curent, din propriu pistol de model Astra, pe care îl deținea legal.

Poliția a fost alertată de către șoferul businessmanului, Boris Babin.

Mihaela Grosu

Inapoi la arhiva noutaților