[ X ]
[ X ]
[ X ]
Campanie publică CUB: Semnați petiția pentru demiterea Șefului Poliției de Frontieră, Rosian Vasiloi
28 Iulie

Coaliția pentru Unitate și Bunăstare (CUB) a constatat că „au trecut aproape 4 săptămâni, de la incidentul sângeros de pe Aeroportul Internațional Chișinău, în urma căruia au decedat două persoane” și a lansat o petiție online prin care cere demisia șefului Poliției de Frontieră, informează CURENTUL.

Potrivit CUB, autoritățile statului au promis că vor prezenta în public un raport asupra circumstanțelor care au făcut posibil atacul terorist de la aeroport pentru a informa cetățenii, care au fost cauzele acestei tragedii, cine se face vinovat de vulnerabilitatea sistemului de securitate și control al frontierei de stat.

„Constatăm cu regret că practica PAS-ului de a promite și de a nu respecta ulterior angajamentele luate rămâne singura constantă a guvernării.

În acest sens, condamnăm cu vehemență aceasta lașitate politică și lansăm un apel public de a semna petiția pentru demiterea Șefului Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, Rosian Vasiloi, care este direct responsabil de breșele în sistemul de securitate al frontierelor”, a subliniat CUB.

Petiția poate fi semnată aici.

Inapoi la arhiva noutaților