[ X ]
[ X ]
[ X ]
Campania națională „O casă protejată – O viață salvată” – lansată. Ce presupune
19 Februarie

Ministerul Afacerilor Interne (MAI), în comun cu Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU), a demarat Campania națională „O casă protejată – O viață salvată”, informează CURENTUL.

Scopul campaniei este de a preveni cazurile tragice de intoxicații cu monoxid de carbon. Mai multe detalii despre campanie a oferit ministrul Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan.

„Ministerul Afacerilor Interne demarează, începând cu ziua de astăzi, Campania națională „O casă protejată – O viață salvată”, ce prevede dotarea locuințelor persoanelor din grupurile de risc sporit, cu detectoare autonome”, a menționat el.

Prin urmare, Jizdan s-a adresat familiilor care „își permit procurarea acestor dispozitive”. „Încurajăm pe această cale familiile care își permit procurarea acestor dispozitive, care, de altfel, pot să le salveze viața, să vină cu o reacție la campania noastră și să-și securizeze casa de incendii. În localitatea Făurești vor fi instalate primele detectoare, în câteva familii”, a declarat Jizdan.

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților