[ X ]
[ X ]
[ X ]
Camera de Comerț a Chinei și Camera Moldova-China au stabilit un parteneriat. Boris Foca: Am primit o primă invitație!
6 Noiembrie

Camera Internațională de Comerț a Chinei și Camera de Comerț și Industrie Moldova-China au făcut un prim pas pentru a stabili un parteneriat.

Într-o postare pe facebook, Boris Foca, Președintele CCIMC, spune că, întrevederea a avut loc pe data de 2 noiembrie curent, la sediul CCOIC din Beijing.

“Au fost discutate modalități, tehnici și posibilități de conlucrare cu business-ul chinez. Un lucru important trebuie de menționat este deschiderea autorităților pentru procurarea produselor moldovenești. Dânșii sunt gata să se implice în tot planul de activitate al nostru pentru anul viitor, dar în același timp, noi inclusiv, business-ul din Republica Moldova este foarte cointeresat în lucru cu piața chineză. Astfel am și primit o primă invitație de a participa la o expoziție organizată de această entitate cu genericul de “Supply Chain”, care va avea loc la finele lunii noiembrie. Am dat curs invitației și pregătim misiunea economică. Vom depune toate eforturile pentru ca relațiile economice cu China, să se desfășoare doar în cadru formatului win-wi,” a spus Foca.

 

398748832_1759606301126546_4972874052877646198_n-680x907

Inapoi la arhiva noutaților