[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Câinele Larry duce faima Poliției de Frontieră la campionatul european de chinologie
13 Iulie
Polițistul de frontieră Iurie Chirciu împreună cu coechipierul său Larry ne-au dus faima în Europa la o competiție chinologică, revenind acasă cu un palmares de cupe, medalii și diplome. 
În cadrul concursului, patrupedul Larry a fost înscris la categoriile de vârstă – ”Matur” și ”Veteran”, la ambele categorii a obținut cele mai frumoase rezultate.
La probele de concurs, câinii de serviciu au fost evaluați după mai multe criterii, cum ar fi: cursul general de dresaj, abilitățile de executare a comenzilor, testul de disciplină și comportament, ținuta, agilitatea, plasticitatea mișcărilor, etc.
Ca urmare a arbitrajului și punctajului acumulat, echipa canină din cadrul Direcției regionale SUD s-a poziționat pe primul loc la mai multe probe, Larry s-a învrednicit cu titlul de campion european și campion al Bulgariei cu 4 cupe, 6 medalii și 3 diplome la activ.
Competiția a fost organizată de către Uniunea Chinologică a Bulgariei, în comun cu World Chinologic Hunting  Sports  Alliance, și s-a desfășurat în perioada 1 – 11 iulie 2022, în orașul Burgas, Bulgaria. A reunit mai multe echipe canine din diferite state europene.
Larry este patrupedul Poliției de Frontieră care de mai bine de șase ani este în echipă, fiind specializat în depistarea substanțelor stupefiante și narcotice.
câine concurs câine politia câini concurs
Inapoi la arhiva noutaților