[ X ]
[ X ]
[ X ]
Cadouri de la Fisc pentru bătrânii și invalizii Azilului din Chișinău. Ce au primit în dar
14 Aprilie

În ajunul sfintelor sărbători de Paști, Serviciul Fiscal de Stat a venit în vizită la Azilul de invalizi și bătrâni din Chișinău. Urări de bine, dar și mai multe daruri au fost aduse astăzi, 14 aprilie 2017., transmite CURENTUL.

Potrivit unei tradiții deja încetățenite în rândurile inspectorilor fiscali, în ajunul sfintelor sărbători de Paști, aceștia au colectat fonduri pentru a le oferi persoanelor nevoiașe din această instituție socială. Printre cadouri se numără produse alimentare, produse de igienă personală și un frigider. Printre cadouri nu a lipsit tradiționala coptură de Paști – cozonacul.

Totodată, locuitorii azilului au primit sincere felicitări și urări de bine cu ocazia sfintelor sărbători de Paști de la echipa de caritate a SFS.

La finele evenimentului, invalizii și persoanele în etate au adus sincere mulțumiri oaspeților, reiterând cât de importantă pentru ei este atenția instituțiilor de stat.

NOTĂ: azilul de bătrâni și invalizi se află sub patronajul SFS de circa 3 ani. Aici sunt amplasați 140 de persoane (80 de femei și 60 de bărbați).

Poza Azil 3

Poza 2 Azil

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților