[ X ]
[ X ]
[ X ]
Bomba și Alina Electronic au intrat în vizorul Consiliului Concurenței. Care e motivul
14 August

Întreprinderea Î.C.S „BM TECHNOTRADE” S.R.L. (care deține marca comercială „BOMBA”), a notificat, la 24 mai 2017, în conformitate cu prevederile Legii concurenței, concentrarea economică ce urmează a se realiza prin preluarea controlului unic asupra Î.C.S „AV ELECTRONIC” S.R.L. (care deține marca comercială „ALINA-ELECTRONIC” și marca comercială „EXPERT ÎN TEHNICĂ! ALINA ELECTRONIC”), transmite CURENTUL.

Genul de activitate conform Clasificatorul Activităților din Economia Moldovei a întreprinderilor implicate în operațiunea de concentrare economică este comerțul cu amănuntul al articolelor și aparatelor electrocasnice, în magazine specializate.

Consiliul Concurenţei este interesat în obţinerea observaţiilor şi punctelor de vedere de la agenţii economici terţi referitor la modul în care concentrarea economică realizată, afectează sau poate afecta concurenţa de pe piaţa dată.

Observaţiile şi punctele de vedere pot fi transmise autorităţii de concurenţă prin fax, la numărul: 022 27 06 06, prin e-mail, la adresa: office@competition.md sau prin poştă la următoarea adresă: Consiliul Concurenţei, MD-2001, Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 73/1.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților