[ X ]
[ X ]
[ X ]
Bombă! 14 deputați neafiliați s-au alăturat fracțiunii PD din Parlament
10 Martie

Cei 14 deputați neafiliați, ex-comuniști, au aderat oficial la Fracțiunea parlamentară Partidului Democrat din Moldova (PDM). A anunțat în cadrul unui briefing de presă de către Președintele fracțiunii parlamentare a PDM, Marian Lupu, informează CURENTUL.

Marian Lupu a declarat că, recent, s-a încheiat ședința fracțiunii PDM.

„În cadrul acestei ședințe a fost, în unanimitate, adoptată decizia de accepta decizia colegilor din Platforma Social-Democrată de aderare a 14 deputați la fracțiunea PDM. Este o decizie adoptată, un fapt împlinit. Eu vreau să salut această decizie, care, pe alocuri, nu a fost una ușoară, dar a fost una responsabilă. Mulțumesc colegilor pentru acest pas, care, cu siguranță, va duce la consolidarea majorității parlamentare, stabilității în Parlament sprijinului pentru Guvern și pe această cale implicit sprijinul pentru modernizarea europeană a țării. Sunt absolut sigur că în această nouă formulă vom avea o colaborare de echipă, una eficientă și rezultativă.

La rândul său, Violeta Ivanov a confirmat că grupul deputaților din Platforma Social-Democrată „Pentru Moldova ” a decis să adere la fracțiunea PDM.

„Sperăm că, acest consens parlamentar va contribui la intensificarea eforturilor pentru promovarea intereselor naționale ale RM, ale întregului popor și ale fiecărui cetățean în parte”, a adăugat Ivanov.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților