[ X ]
[ X ]
[ X ]
Bogdan Dascăl ar emigra din Republica Moldova: „Nu vreau să trăiască în ţara asta, nici părinţii, nici copii, nici eu, nu mai vreau – asta nu e ţară”
22 Martie

Textierul şi prezentatorul Bogdan Dascăl şi-ar dori să emigreze din ţară, nu doar el, ci toată familia sa. De altfel, în cadrul unui interviu, a mărturisit care ar fi motivul plecării din Republica Moldova, informează CURENTUL.

„Da, oriunde. Cu mare drag aş trăi în România, în ţara-mamă, tare mi-aş dori să trăiesc la munte. Dar în ultimul timp încet încet încerc să mă reprofilez spre ideea de a nu petrece într-un singur loc – a doua, a treia parte a acestei vieţi, ci în mai multe locuri. Adică mi-ar plăcea să pot migra dintr-un loc în altul, să văd mai multe părţi”, a spus Bogdan, în interviul– „Fără Protocol”.

Pe lângă aceasta, Dascăl mai spune că nu şi-ar dori ca copii lui să trăiască aici, în R. Moldova, dar şi nici părinţii săi. „Tare aş fi vrut copii mei să nu trăiască aici, asta o spun deschis. Tare îmi doresc părinţii mei să nu trăiască aici – să primim odată documentele respective de cetăţenie, părinţii mei s-au copt să-şi redobândească cetăţenia română abia la 65 de ani. Ei sunt în rând acum şi aşteaptă. Nu vreau să trăiască în ţara asta, nici părinţii, nici copii, nici eu, nu mai vreau. Asta nu e ţară”, a subliniat el.

Totodată, mai spune că nu îi este frică să lucreze în altă ţară. „Nu mi-e frică de muncă, mă pot reprofila oricând – sper. Nu mă tem să mă duc … o să trebuiască o să fiu şofer, o să trebuiască o să stau la recepţie la hotel, cunoscând patru limbi aş putea să mă duc ghid. Atunci când vrei să reuşeşti, le reuşeşti pe toate, dorinţă să fie. Eu aş fi vrut, aş fi preferat şi visez, deja de 30 de ani visez în această ţară să nu iubim numai noi statul, ci şi statul să ne iubească pe noi măcar oleacă. Să numai lucrăm cu jumătăţi de măsură. … Poliţa medicală să-ţi poată garanta măcar bahile în spital când intri…”, a mai spus textierul.

Amintim că, Bogdan Dascăl este căsătorit cu actriţa Larisa Dascăl. Ei au împreună doi copii – Răzvan şi Patricia. Textierul mai are un copil din prima căsnicie – Alma, de 21 de ani.

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților