[ X ]
[ X ]
[ X ]
BNS a spus cînd va fi finalizată procesarea datelor Recensămîntului populației și locuințelor din 2014
31 Ianuarie

Biroului Național de Statistică (BNS) se va încadra în timp, pînă la data de 31 martie 2017, pentru a anunța rezultatele Recensămîntului populației și locuințelor, realizat încă în anul 2014. Despre aceasta a anunțat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, directorul general al instituției, Vitalie Valcov, informează CURENTUL.

Vitalie Valcov a declarat că BNS este pe ultimii 50 de metri pînă la finalizarea procesării datelor recensămîntului și publicarea lor.

„Așa cum este prevăzut de hotărîrea Guvernului, lucrul acesta trebuie să-l facem pînă la 31 martie. Noi, timp de un an, am făcut un volum enorm de lucru. Ne-au mai rămas cîteva activități, pe care trebuie să le finalizăm, inclusiv pregătirea tabelelor și pregătirea pentru diseminarea și comunicarea datelor. Din păcate, nu pot comunica prematur careva date, pînă la data de 31 martie. Mai mult decît atît, vreau să vă spun că, eu nici nu mă interesez despre aceste cifre. Se lucrează, și atunci cînd ele vor fi finale, atunci le vom prelua și vom prezenta publicului”, a conchis Valcov.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților