[ X ]
[ X ]
[ X ]
Bloggerița Valeria Țurcan, despre numele fiului său – SAUL: „Ne-a luat 9 luni de căutare și cercetare”
18 Ianuarie

Food bloggeriţa Valeria Ţurcan de două săptămâni e mămică de băieţel. Fiul său poartă numele Saul, iar tot mai des primeşte întrebarea de ce anume acest nume şi ce semnifică. Astfel, ea a oferit detalii în acest sens, transmite CURENTUL.

„Numele care l-am ales pentru copilul nostru are o semnificație profundă ce ne-a cucerit. Este unul din cel mai puțin întâlnite nume de pe planetă, e scurt și clar, dacă nu e clar îl mai repetăm odată” – spune ea, pe reţele de socializare.

Valeria a mai explicat că numele SAUL este de proveniență ebraică și semnifică cel „cerut” sau „cel pentru care ne-am rugat”. „A trecut un pic de timp până minunea s-a întâmplat, a fost așteptat. SAUL a fost primul rege al Israelului”

„Conform Bibliei, Saul a fost unul dintre cei mai frumoși bărbați din popor, dar nu după asta ne-am condus. SAUL este numele ebraic al apostolului Pavel” a comunicat Valeria.

Pe lângă aceasta, bloggeriţa spune că au optat pentru un nume mai neobișnuit pentru că familia soţului, le permite. „El are rădăcini bulgărești și a ieșit SAUL Cerbadji. Încă și mai complicat pentru alții, dar destul de simplu pentru noi. Suntem Fericiți și ne bucurăm că am făcut această alegere chiar dacă ne-a luat 9 luni de Căutare și cercetare” a conchis ea.

Amintim că, Valeria a devenit mamă la 2 ianuarie curent.

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților