[ X ]
[ X ]
[ X ]
Blogger: Mihai Poalelungi, care l-a servit pe Plahotniuc, deja e om bun. Sediul cantorei care ia spațiile de la Aeroport e în apartamentul fiicei lui
12 Februarie

Bloggerul Eugen Luchianiuc afirmă că oficiul Lagardere, compania care ar urma să ia în concesiune spațiile comerciale de la Aeroport se află în apartamentul fiicei fostului președinte al Curții Constituționale, Mihai Poalelungi, din sectorul Buiucani al capitalei.

„Îl țineți minte pe Mihai Poalelungi care a revenit de la CEDO doar din patriotism – a se citi – pentru a-l servi pe Plahotniuc?

Da îl țineți minte pe Mihai Poalelungi care a devenit și Președintele Curții Constituționale și făcea totul pe placul lui Plahotniuc?

Acum omul a devenit OM BUN și chiar a oferit apartamentul lui scris deja pe fiică și soțul acesteia în calitate de sediu pentru Lagardere. Da, asta e strada Coca.

Oamenii de la Cadastru confirmă. Apartamentul de pe Coca îi aparține fiicei lui Poalelungi, tot rovna în Moldova!
Acolo e sediul cantorei care va prelua spațiile comerciale de la Aeroport”, a scris Luchianiuc pe blogul sau.

Mai multe persoane au afirmat că licitația privind transmiterea spațiilor comerciale de la Aeroportul Internațional Chișinău ar fi trucată, iar caietul de sarcini ar fi fost scris în favoarea companiei Lagardere Travel Retail. 

Acuzațiile au fost respinse de către reprezentanții PAS, însă Olesea Stamate, deputat PAS, a declarat că s-ar simți deranjată dacă această companie ar câștiga licitația, deoarece astfel s-ar confirma zvonurile de până acum.

 

Inapoi la arhiva noutaților