[ X ]
Blocul „Victorie” a prezentat bălțenilor proiectul de modernizare a Parcului Victoriei
30 August

Blocul „Victorie” a prezentat proiectul de modernizare a Parcului Victoriei din Bălți, care va fi realizat cu sprijinul lui Ilan Șor.

În parc vor fi restaurate monumentele și construcțiile dedicate eroilor Marelui Război pentru Apărarea Patriei. Teritoriul va căpăta un aspect nou: vor fi reabilitate spațiile verzi și reparate aleile. Vor fi create zone moderne pentru plimbări și recreere, locuri de joacă pentru copii și terenuri sportive, precum și o estradă pentru evenimente festive și concerte.

„Modernizarea Parcului Victoriei este un pas important în istoria acestui loc îndrăgit din oraș. Echipa lui Ilan Șor se angajează întotdeauna în sarcini dificile și le rezolvă cu succes. Nu îi vom dezamăgi pe bălțeni și vom transforma parcul într-un simbol nu doar al memoriei, ci și al recreerii pentru familii”, a declarat deputatul în Parlament, secretar executiv a Comitetului Executiv al blocului „Victorie”, Marina Tauber.

Prezentarea proiectului a avut loc în Parcul Victoriei cu ocazia sărbătoririi Zilei Independenței Republicii Moldova. Evenimentul a fost organizat cu sprijinul blocului „Victorie”.

bbb ch dd l m o r shsh t t3 ttt unnamed ya yaya yiyi yuyuyu

Inapoi la arhiva noutaților