[ X ]
[ X ]
[ X ]
Blocul comuniștilor și socialiștilor pledează pentru păstrarea raioanelor. Furculiță: „Cei care consideră că nu sunt necesare, să-și de-a demisia”
15 Iunie

Deputatul și șeful fracțiunii socialiștilor în Parlament, Corneliu Furculiță, candidat pe lista Blocului comuniștilor și socialiștilor la parlamentare, spune că Blocul pledează pentru păstrarea raioanelor, transmite CURENTUL.

În cadrul unui interviu pentru Radio Europa Liberă, Corneliu Furculiță menționează că „acei președinți de raioane care consideră că această verigă este ineficientă și nu este necesară, să-și de-a demisia”.

El a mai spus că Președinții de raion din partea socialiștilor nu consideră că funcția de bază este să repartizeze banii pentru primării, dar au o funcție necesară.

„…este o activitate strict necesară și este în condițiile Republicii Moldova deja una verificată și care funcționează. Nu cred că într-o astfel de stare în care se află Republica Moldova acum aventurarea într-o reformă administrativ-teritorială ar aduce plusuri, doar minusuri, fiindcă va mări haosul în care se află Republica Moldova”, spune Corneliu Furculiță.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților