[ X ]
[ X ]
[ X ]
Blocul ACUM s-a lansat în cursa pentru șefia capitalei! Năstase: Vom recupera ceea ce ne aparține
21 Septembrie

Blocul ACUM, astăzi, s-a lansat în campania electorală pentru alegerile locale din 20 octombrie 2019, informează CURENTUL. 

Vicepreșetindele Parlamentului Republicii Moldova, vicepreședintele Platformei Demnitate și Adevăr, Alexandru Slusari, a declarat că, Andrei Năstase vine pentru un mandat de 4 ani și „cu o echipă puternică de consilieri”.

Deputatul Blocului ACUM, Veronica Roșca, a susținut că peste 700 candidați de la Blocul ACUM vor lupta pentru funcția de primar, peste 1100 – la funcția de consilieri raionali și peste 9000 de candidați – la funcția de consilieri locali.

Prim-ministrul Maia Sandu a vorbit despre importața mobilizării pentru următoarele alegeri locale. „Mai avem o restanță, noi trebuie să readucem în primărie pe primarul ales Andrei Năstase, care a fost deposedat, pe nedrept de vechea guvernare, de mandat. Trebuie să ne mobilizăm, din nou, cu toții. Blocul ACUM vine cu o echipă de oameni bine intenționați”, a comunicat Sandu.

„Așa cum am smuls din mâinile oligarhilor – Guvernul, așa o să le smulgem și Primăria”, a evidențiat Sandu.

Candidatul Blocului ACUM la șefia capitalei, Andrei Năstase, a comunicat planul de acțiuni. „Trebuie să ieșim masiv la vot. Echipa care va candida la Chișinău are pregătit un plan coerent pentru oraș. Echipa Blocului ACUM nu va face nici un experiment social sau economic cu orașul nostru. Vom fi ajutați și consiliați de cei mai buni experți. Vom recupera ceea ce ne aparține de drept – Chișinăul. Totul începe cu un vot”, a conchis candidatul ACUM la șefia Chișinău.

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților