[ X ]
[ X ]
[ X ]
Blocul ACUM, despre ce va face cu construcțiile ilegale din Chișinău, după ce ajunge în Parlament
19 Februarie

Candidații blocului electoral ACUM – Platforma DA și PAS, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, s-au referit la construcțiile ilegale din municipiul Chișinău, informează CURENTUL.

Candidatul din partea ACUM din circumscripția nr. 27 – Buiucani, Vladimir Bolea, a oferit mai multe detalii cu privire la eveniment.

„Prima dată ne-am aflat în acest loc acum 7 luni, în cadrul campaniei pentru alegerile locale din Chișinău. A trecut un timp, iar problemele cetățenilor nu s-au rezolvat. Astăzi, am venit să reiterăm angajamentele cu privire la construcțiile ilegale din sectoarele Buiucani și Centru”, a declarat Bolea.

Prin urmare, un alt candidat din partea blocului ACUM – Iurie Reniță, în circumscripția nr. 26 Buiucani – Centru, a vorbit despre interzicerea construcțiilor. „Construcțiile ilegale cresc ca și ciupercile după ploaie. Noi nu vom permite dezmățul construcțiilor ilegale”, a precizat Reniță.

Totodată, Vladimir Bolea a făcut un apel. „În Republica Moldova, cu desăvârșire, lipsește statul de drept. În momentul în care noi vom ajunge în Parlamentul Republicii Moldova vom lupta cu aceste construcții ilegale. Astfel, facem apel la cetățeni – să fie extrem de interesați cu privire la ceea ce se întâmplă în jurul lor”, a declarat el.

În același timp, Bolea a vorbit despre unele acțiuni ce vor fi întreprinse. „Trebuie să facem o lege în baza cărora toate casele să aibă terenuri aferente. Promitem ca fiecare caz de construcție ilegală să fie luat sub control. Vor fi grupuri de lucruri pentru elucidarea acestor cazuri”, a conchis Bolea.

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților