[ X ]
[ X ]
[ X ]
Blocul ACUM cheamă cetățenii la vot: „Pe 24 februarie ieșiți la vot și votați cu încredere ACUM”
23 Februarie

Liderii și membrii Blocului ACUM Platforma DA și PAS au făcut un apel către cetățenii Republicii Moldova – de a participa mâine la vot și să se încreadă în Blocul ACUM, transmite CURENTUL.

În cadrul unei conferințe de presă, liderul PAS, Maia Sandu, a menționat că trebuie de pus capăt acestei „boli grave”.

„Știm că sunteți degustați de politica din R. Moldova, sunteți dezamăgiți și supărați. Am greșit cu toții când nu am fost vigilenți, când nu ne-am solidarizat, lăsându-ne înghițiți de mașinăria regimului. Vrem să ne eliberăm de frică și presiune, să trăim demn, să ne putem câștiga existența fără a fi umiliți. Haideți să o luăm de la capăt, să ne unim cei care au protestat și cei care au tăcut. Acum avem nevoie unii de alții pentru a distruge clanul de hoți. Mâine vom avea nevoie unii de alții pentru a ne elibera de ură, ranchiună. Învingem ACUM pentru dreptate și viață bună. Pe 24 februarie ieșiți la vot și votați cu încredere ACUM”, a spus Maia Sandu.

Liderul Platformei „Demnitate și Adevăr”, Andrei Năstase, a menționat că mâine trebuie să ieșim la vot pentru a termina cu acest regim.

„Putem câștiga în ciuda fraudării alegerilor, victoria depinde de cât de mare e dorința noastră de a trăi civilizat acasă. Moldova astăzi e sufocată de corupție, teroare și huliganism. Să evaluați valoarea votului Dvs.. Să acordați votul și încrederea voastră Blocului ACUM și vă promitem că vom transforma R. Moldova într-o țară liberă și civilizată. Vom spulbera toți mafioții și huliganii. Vă promitem dreptate pentru țară și pentru fiecare în parte. Nu vă fie teamă, nu avem nevoie de stăpâni. Ieșim la vot și terminăm cu ei, de teroare, sărăcie și îi întoarcem pe cei dragi acasă”, a spus Andrei Năstase.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților