[ X ]
[ X ]
[ X ]
Bătrîncea: Ieri, cu toții am fost martori la un incident ieșit din comun. Niște deputați au dat buzna în incinta unei tipografii…
12 Noiembrie

Vlad Bătrîncea, șeful staff-ului electoral al lui Igor Dodon, anunță că va solicita Procuraturii Generale (PG) și Comisiei Electorale Centrale (CEC) investigarea mai multor acțiuni ce au loc în această campanie electorală, informează CURENTUL.

„Ieri, cu toții am fost martori la un incident ieșit din comun. Niște deputați au dat buzna în incinta unei tipografii și au dat un spectacol de prost gust. Acel ziar a fost tipărit perfect legal”, a declarat Bătrîncea.

Totodată, el a anunțat că a sesizat organele de drept. „Ceea ce s-a produs ieri în tipografie înseamnă huliganism penal. Voi solicita Procuraturii Generale investigarea penală a acestei acțiuni”, a adăugat Bătrîncea.

Totodată, șeful staff-ului electoral al lui Dodon a prezentat un contract „de lungă durată, care a fost semnat de staff cu „Edit Tipar Group”, care are sub contract cu „Universul”.

„La Edit Tipar Group tipărește ziare și Maia Sandu”, a mai spus Bătrîncea.

În același timp, el a venit cu un pliant informativ care, potrivit lui, este împotriva candidatului Igor Dodon. Tot Batrîncea spune că materialul nu are tipar, însă ar fi la comanda candidatei Maia Sandu. „Atacăm oponenții noștri la CEC cu privire la aceste ilegalități”, a conchis Batrîncea.

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților