[ X ]
[ X ]
[ X ]
Bărbatul care a omorât doi bărbați și a sustras banii dintr-un apartament din Capitală va sta 20 de ani în închisoare
13 Decembrie

Două decenii după gratii, acesta este verdictul dictat de magistraţi pentru locuitorul raionului Cantemir, recunoscut culpabil de omor intenţionat şi atac tâlhăresc, comis acum trei luni, asupra a doi bărbaţi, transmite CURENTUL.

Procuratura municipiului Chişinău consideră însă sentinţa prea blândă şi anunţă că o va contesta, pledând pentru o pedeapsă mai aspră pentru inculpat.

Cazul, despre care publicul a fost anterior informat, a avut loc în dimineaţa zilei de 2 septembrie curent, într-un apartament de pe strada Trandafirilor, din sectorul Botanica. Potrivit probatoriului, inculpatul şi victimele făcuse cunoştinţă în ajun, la o discotecă din capitală, după care au mers împreună acasă la una dintre victime. Profitând de faptul că bărbaţii au adormit sub influenţa alcoolului, inculpatul i-a înjunghiat mortal, după care a sustras din apartament bunuri estimate la peste 37 de mii de lei, părăsind ulterior locul faptei.

Corpurile victimelor, de 30 şi 31 de ani, au fost depistate a doua zi după tragedie, de mama unuia dintre aceştia.

Inculpatul a fost identificat şi reţinut la scurt timp, iar până la condamnare s-a aflat în arest. Acesta are 20 de ani şi mai este vizat în alte patru cauze penale pentru comiterea mai multor tâlhării şi jafuri.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților