[ X ]
[ X ]
Banca Transilvania vrea să achiziționeze capitalul Microinvest
24 Februarie

Consiliul Concurenței analizează operațiunea de concentrare economică ce se referă la preluarea de către „Banca Transilvania” S.A. a controlului unic sub formă de achiziționare a 100% din capitalul social al O.C.N. „Microinvest” S.R.L, transmite CURENTUL.

Întreprinderile implicate în operațiunea notificată sunt „Banca Transilvania” S.A. și O.C.N. „Microinvest” S.R.L.

În vederea stabilirii compatibilităţii concentrării economice cu mediul concurenţial normal, autoritatea de concurenţă va analiza operaţiunea notificată, în conformitate cu Legea concurenţei nr. 183 din 11.07.2012 şi Regulamentul privind concentrările economice, aprobat prin Hotărârea Plenului Consiliului Concurenţei nr. 17 din 30.08.2013.

Consiliul Concurenţei este interesat în obţinerea observaţiilor şi punctelor de vedere de la agenţii economici terţi referitor la modul în care concentrarea economică notificată afectează sau poate afecta concurenţa de pe piaţa dată.

Observaţiile şi punctele de vedere pot fi transmise autorităţii de concurenţă prin fax, la numărul: 022 27 37 43, prin e-mail, la adresa: office@competition.md sau prin poştă la următoarea adresă: MD-2001, or.Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 73/1, Consiliul Concurenţei.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților