[ X ]
[ X ]
[ X ]
Babuc: Situația cu alegerile din Bălți a fost una penibilă și ridicolă
6 Decembrie
Liderul interimar la Partidului Democrat din Moldova (PDM), Monica Babuc, califică situația privind alegerile din Bălți drept una penibilă și ridicolă, transmite CURENTUL. 
Politicianul spune că penibil și ridicol este să aduci situația în punctul în care decizia cu privire la un candidat din turul doi de alegeri în al doilea ca importanță oraș din RM să fie discutată în ziua (și noaptea!) premărgatoare alegerilor.
„Penibil si ridicol a fost ping-pongul instantelor de judecata privind plasarea cauzei care tinea de candidatul favorit si convingerea absoluta a spectatorilor acestui meci ca toti magistratii angajati in acest ping-pong incercau sa scape de adoptarea unei decizii in acest sens si fugeau de ea ca dracul de tamaie.
Penibil si ridicol era sa se declare triumfalist de unii politicieni ca, in sfarsit, un partid care a fost creat de un condamnat evadat din tara si care a folosit ilegal resurse financiare a fost penalizat in timp ce , de fapt, nu numai procedurile legale , prevazute de Codul Electoral dar si bunul simt au fost pur si simplu strangulate daca vorbim strict de turul doi al alegerilor de la Balti.
Penibil si ridicol este ca partidul Sor si candidatul sau, pentru care nu am nicio simpatie ca sa nu zic mai mult, prietenii stiu de ce, au fost favorizate mediatic si ca perceptie din partea alegatorilor balteni, intr-o masura greu de imaginat! Toata lumea stie cat de iubite pe la noi (post factum) sunt victimile.
Penibil si ridicol este ca numitul partid continua bine merci sa tina magazine, sa instaleze iluminat stradal, terenuri de joaca si sa faca  alte minuni din finante  pe care nimeni nu incearca sa le verifice.
Lista poate continua, dar la ce bun? Sentimentul ramane tot acela. De penibil si ridicol”, spune Monica Babuc.
Cristina Parfeni 
Inapoi la arhiva noutaților