[ X ]
[ X ]
[ X ]
Autobuzul de Crăciun al Partidului „ȘOR” aduce satelor din raionul Orhei bucurii și daruri
15 Decembrie

Partidul „ȘOR” oferă o surpriză magică tuturor copiilor și locuitorilor din raionului Orhei. Pe tot parcursul lunii decembrie, în toate satele din raion va merge o caravană unică – autobusul magic de Crăciun, care pornește din Orhei și duce daruri și magia sărbătorilor de iarnă în fiecare localitate, transmite CURENTUL.

Un decor incredibil de sclipitor cu iluminare festivă, artiști, Moș Crăciun, Crăciunița, pomul de Crăciun și, bineînțeles, daruri. Caravana de sărbătoare aduce cadouri și bucurie în localități, unde inaugurează un pom de crăciun, dăruit locuitorilor din partea Partidului „ȘOR”.

Din toate colțurile satului, copiii și părinții vin împreună. Sub muzica și felicitările lui Moș Crăciun și a Crăciuniței, sunt aprinse luminițele pomului de Revelion. În cadrul evenimentului, copiii recită poezii, cântă și dansează împreună cu oaspeții.

Mai mult, Moș Crăciun împarte daruri și dulciuri fiecărui copil, după care evenimentul culminează cu focurile de artificii.

Potrivit organizatorilor, în fiecare dintre satele vizitate de autobusul magic al Partidului „ȘOR” evenimentul adună circa 200-250 de copii.

Emoțiile care predomină în aceste evenimente miraculoase sunt greu de exprimat în cuvinte, iar pozele de mai jos spun totul.

Conform planului organizatorilor, Caravana de Crăciun va vizita cele 74 de localități din raionul Orhei, astfel aducând magia sărbătorilor de iarnă, dăruite de Ilan Șor și echipa partidului.

Potrivit locuitorilor și utilizatorilor rețelelor sociale, în Republica Moldova încă nu au existat astfel de proiecte. Pentru prima dată, locuitorii din mediul rural, lipsiți de obicei de bucuria unei mari sărbători comune, au posibilitatea să admire miracolul Crăciunului, sărbătoare care unește și oferă surprize plăcute. Această inițiativă este apreciată pozitiv și pe rețelele sociale.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților