[ X ]
[ X ]
[ X ]
Au uitat mâncarea pe soba încinsă. Tatăl și fiul acestuia au ajuns la spital după ce s-au intoxicat cu fum
7 Februarie

Tatăl, în vârstă de 28 de ani, și fiul acestuia, în vârstă de 3 ani, au fost internați de urgență în spital după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon, transmite CURENTUL.

Cazul a avut loc în ieri în localitatea Pohrebea, raionul Dubăsari. Din primele informații oferite Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI pe soba încinsă dintr-o încăpere, stăpânii casei au pus o cratiță cu mâncare, care a fost uitată. La scurt timp în urma arderii conținutului din ea s-a emanat un fum toxic care a intoxicat membrii familiei aflați în interiorul locuinței. De urgență copilul și bărbatul a fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Din primele cercetări s-a stabilit că cele două persoane au primit intoxicație cu monoxid de carbon. Acum viața oamenilor este în afara oricărui pericol. Toate circumstanțele urmează a fi stabilite.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI atenționează oamenii să fie foarte prudenți la utilizarea surselor de încălzire și să aerisească bine încăperile.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților