[ X ]
[ X ]
[ X ]
Au furat din mai multe locuințe și cu banii obținuți și-au cumpărat mașină și o casă. Doi bărbați – reținuți
21 August

Doi bărbați, în vârstă de 20 și 27 de ani, domiciliați în satele Cobusca Nouă și Telița, raionul Anenii Noi, au fost reținuți și sunt cercetați penal pentru săvârșirea mai multor furturi din locuințe, transmite CURENTUL.

Pe parcursul anului curent aceștia ar fi comis mai multe furturi, iar din banii obținuți au cumpărat o mașină și o casă. Prejudiciul se stabilește.

Suspecții au fost reținuți după ce polițiștii din Râșcani au fost sesizați precum că, în noaptea zilei de 18 august, două persoane necunoscute au pătruns într-o casă din raion, unde fiind observați de vecini, au părăsit locul faptei fără a sustrage careva lucruri.

În urma măsurilor speciale de investigații efectuate, angajații IP Râșcani în comun cu ofițerii Inspectoratului Național de Investigații Nord au reținut în scurt timp cele două persoane suspecte. Bănuiții nu sunt la prima abatere de la lege, aceștia au fost anterior judecați pentru infracțiuni similare. Unul dintre ei fiind bănuit în comiterea furturilor în zona de centru a țării (furturi în proporții deosebit de mari).

În urma cercetării efectuate în casa din Brătușeni, polițiștii au depistat și ridicat diverse bunuri care ar fi sustrase din mai multe gospodării din nordul țării.

Audiați de polițiști, suspecții și-au recunoscut vina.

Bănuiții sunt reținuți și sunt cercetați pentru furt. Dacă vinovăția va fi dovedită, suspecții risca până la 10 ani de închisoare.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților