[ X ]
[ X ]
[ X ]
Au consumat împreună alcool, apoi au avut un conflict. Un frate riscă închisoare sau muncă neremunerată
21 Aprilie

În seara zilei de 20 aprilie, polițiștii Inspectoratului de Poliție a sec. Buiucani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, au fost alertați să intervină la documentarea unui caz de violență în familie, transmite CURENTUL.

La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. În cadrul investigațiilor polițiștii au stabilit că în urma consumului de alcool între doi barbați s-a iscat un conflict, urmare la ce un bărbat în vârstă de 36 de ani i-a aplicat câteva lovituri de cuțit în regiunea abdomenului celui de-al doilea bărbat în vârstă de 40 de ani. Bărbatul a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Totodată polițiștii au mai constatat că suspectul și cu partea vătămată sunt frați.

Suspectul a fost reținut și escortat la inspectorat pentru audieri și stabilirea tuturor circumstanțelor.

La moment bărbatul este cercetat prin prisma art. 201/1 „Violența în familie”, iar conform legislației se pedepsește cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 150 la 180 de ore sau cu închisoare de până la 3 ani.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților