[ X ]
[ X ]
[ X ]
Atașații economici ai Ambasadelor R. Moldova peste hotare se întrunesc la Chișinău
17 Iulie

Atașații economici din cadrul ambasadelor Republicii Moldova peste hotare se întrunesc, în perioada 18-19 iulie 2019, pentru a prelua bunele practici de atragere a investitorilor străini, transmite CURENTUL.

Potrivit unui comunicat de presă, Grupul de lucru în domeniul diplomației economice, din care fac parte Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Ministerul Economiei și Infrastructurii, precum şi Agenția de Investiții, organizează cea de-a III-a ediţie a cursurilor de instruire în domeniul diplomației economice pentru atașații economici din cadrul misiunilor diplomatice moldovenești.

Cursurile au scopul de a informa, a dezvolta competențele de promovare, de a prelua bunele practici internaționale în vederea consolidării relațiilor economice ale Republicii Moldova cu țările-gazdă, contribuind la sporirea eficienței realizării responsabilităţilor ce le revin conform funcției.

La sesiuni vor lua parte și speakeri internaționali, reprezentanți ai partenerilor de dezvoltare și experți pe domeniile interesate.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților