[ X ]
[ X ]
[ X ]
(VIDEO) Mulți așteptau asemenea veste! După 15 ani… Gheorghe Urschi a făcut marele anunț!
13 Ianuarie

Veste minunată pentru toți fanii săi și nu doar! După 15 ani, cele trei volume semnate de maestrul Gheorghe Urschi au ajuns în bibliotecile din țară, informează CURENTUL.

„Zestrea lui Gheorghe Urschi. 15 ani au așteptat să fie puse pe rafturile bibliotecilor din țară SCRIERILE ÎN TREI VOLUME de GHEORGHE URSCHI. Recent Ministerul Culturii al Republicii Moldova a achiziționat 390 de seturi pentru voi, oameni buni și cărturari.

Volumul 1 „de citit” este dedicat părinților Ion și Zinaida Urschi; Volumul 2 „de montat” e dedicat domnului Ion Ungureanu, mentorului în ale teatrului și primului cititor al fiecărei piese; Volumul 3 „de jucat” este dedicat fiicelor Liliana și Laura.

Ascultați ce spune autorul. Porniți sunetul la filmuleț.

Care este biblioteca din apropere?

Multumim editorului nostru Serghei Istratii” – se menționează pe pagina sa de Facebook.

Atașat acestei noutăți este un video cu declarația lui Gheorghe Urschi despre lansarea volumelor la jubileul de 60 de ani.

Amintim că, Gheorghe Urschi este actor, regizor și umorist din Republica Moldova. Este supranumit „regele umorului moldovenesc”sau „Regele umorului din Republica Moldova”. În iunie 2011 a suferit un atac cerebral, iar urmare acestui fapt s-a retras de pe scenă și din spațiul public. 

La 18 ianuarie curent Gheorghe Urschi va împlini 75 de ani. 

Inapoi la arhiva noutaților