[ X ]
[ X ]
[ X ]
Astăzi este marcată Ziua Aviației Civile. Radu Bezniuc: „Este o zi specială pentru aviația autohtonă”
19 Septembrie

În Republica Moldova, astăzi, este marcată Ziua Aviației Civile, transmite CURENTUL.

Cu acest prilej, directorul Autorității Aeronautice Civile a Republicii Moldova, Radu Bezniuc, a adresat un mesaj de felicitare:

„Cu ocazia Zilei Aviației Civile din Republica Moldova, în numele Autorității Aeronautice Civile, adresez felicitări întregului personal din industria aeronautică.

Este o zi specială pentru aviația autohtonă, care reprezintă o ramură strategică a economiei naționale.

La cei 74 de ani de la înființare, industria aeronautică din țara noastră este pregătită să facă față provocărilor timpului, activând cu succes într-un cadru complex de standarde, iar rezultatele obținute sunt unanim apreciate atât la nivel internațional, cât și la cel regional și național.

Evoluțiile pozitive din domeniu, confirmate prin îmbunătățirea continuă a indicelui de țară privind siguranța zborurilor, precum și creșterea anuală a traficului de pasageri, chiar și în condițiile unei puternice concurențe regionale, ne face să fim încrezători privind dezvoltarea în ascensiune și în perioada ce urmează.

La baza succeselor pe care le-a obținut industria aviației civile au stat atât dragostea și devotamentul a fiecărui angajat din domeniu față de profesia aleasă, cât și eforturile susținute de către Guvernul Republicii Moldova pentru reformarea și modernizarea sectorului.

Totodată, conștientizez că munca Dumneavoastră de zi cu zi implică risc și responsabilitate. În acest sens, Vă încurajez să perseverați în procesul de instruire prin preluarea bunelor practici din domeniu, întru menținerea celor mai înalte standarde de profesionalism.

Vă urez succes în îndeplinirea misiunii de asigurare a unor servicii de transport aerian comod, sigur, modern si mereu pus în slujba pasagerilor.

La mulți ani!”, se spune în mesaj.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților