[ X ]
[ X ]
[ X ]
Asociația Micului Business va ieși, din nou, la proteste
17 Octombrie

Asociația Micului Business anunță că vor demara noi proteste, transmite CURENTUL.

Potrivit reprezentanților Asociației, scopul acestor proteste a devenit criza în care se află economia țării și din cauza căreia suferă micul business.

Președintele Asociației Micului Business din Moldova, Eugen Roșcovanu, a declarat că guvernarea se ocupă de aprobarea unor hotărîri și legi care nu duc la nici un rezultat.

„Economia țării bate pasul pe loc. Legile inventate de Guvern nu dau nici un rezultat. Scade în permanență numărul întreprinderilor micului business, a locurilor de muncă, domeniul de vânzări scade. Cei de la guvernare ne spun că trăim bine, dar producătorii nu văd prosperitatea. Oamenii de afaceri
spun că în zonele de Nord și Sud ale țării situația e mai gravă”, a declarat Roșcovanu.

El mai spune că, Ministerul Economiei a promis facilități în privința patentelor. „Toate cele menționate sunt doar niște vorbe. Ministerul se contrazice. Noi, cei din Soroca și din întregul Nord, vom ieși la proteste”, a adăugat președintele Asociației.

Potrivit lui, guvernarea mimează niște reforme și insistă asupra celor europene. „R. Moldova este în profundă criză, coloana vertebrală este businessul mic și mijlociu. Am pus condiție la cererea patentei – să ni se creeze facilități”, a precizat conducătorul.

Asociația Micului Business anunță că pe 20 octombrie, la ora 09.00, vor protesta în fața Guvernului, după care vor merge în marș spre Parlamentul R. Moldova.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților