[ X ]
[ X ]
[ X ]
Asociația Investitorilor din România a lansat invitație pentru Poliția de Frontieră de a forma un grup mixt de lucru cu mediu de afaceri
1 August
Șeful Poliţiei de Frontieră Rosian Vasiloi, la 31 iulie curent, a avut o întrevedere de lucru cu reprezentanții Asociației Investitorilor din România în Republica Moldova, informează CURENTUL.
Potrivit unui comunicat de presă, cu acest prilej, interlocutorii au opinat asupra inițierii conlucrării și dezvoltării unui parteneriat durabil, bazat pe încredere și susținere reciprocă. În acest sens, oaspeții au prezentat mai multe informații privind activitatea de bază a Asociației și unele propuneri în vederea îmbunătăţirii climatului de afaceri în Republica Moldova.
În context, reprezentanții Asociației vin cu invitația către Poliția de Frontieră de a forma un grup mixt de lucru cu mediu de afaceri, care în comun să identifice soluții viabile și concrete privind excluderea unor impedimente la trecerea bunurilor peste frontieră.
Șeful Poliției de Frontieră a salutat inițiativa Asociației și i-a încredințat că o va discuta în următoarele ședințe cu personalul responsabil de controlul trecerii frontierei de stat.
În final, discuțiile s-au încheiat cu dorința reciprocă de a consolida cooperarea în domenii de interes comun.
Cristina Pendea
Inapoi la arhiva noutaților