[ X ]
[ X ]
[ X ]
„Ask a Mom”, care întrunește peste 27 mii de mame, a devenit Asociație Obștească. Detalii!
17 August

Comunitatea „Ask a Mom” a devenit, recent, Asociație Obștească. Certificatul de înregistrare a fost eliberat de Ministerul Justiției la 10 august anul curent. Președinte a Asociației este Cristina Comerzan.

Contactată de reporterul CURENTUL, Cristina Comerzan ne-a spus de ce au decis să devină Asociație.

„Comunitatea „Ask a Mom” este cea mai mare comunitate de mame din Moldova (peste 27 mii de membri). Pe parcursul a 4 ani de când a fost creată am reușit să ne implicăm în multe cauze și proiecte sociale, de binefacere. Am decis să creăm AO pentru a reuși să ridicăm activitatea noastră la un nivel și mai înalt și a realiza mai multe proiecte la nivel național pentru copiii din Moldova”, ne-a explicat Cristina Comerzan.
În cadrul Asociației noi formate activează 3 membri.

„Suntem, la moment, 3 membri: Eu, Dana Odainic și Alicia Valcov. Noi suntem și cele care administrăm comunitatea „Ask a Mom””.

Cristina Comerzan spune că vor colabora cu toți care vor face ceva frumos pentru Moldova și copiii ei.

„„Ask a Mom” și până a înregistra AO a realizat proiecte de caritate precum: O rază de lumină (campania de Crăciun pentru 79 de familii din MD), asigurarea cu lapte praf, cu scutece pentru secția Malnutriții, camera de joacă pentru copiii din Rusca. Acum planificăm un proiect de Family Planning și responsabilizare a părinților la nivel național pentru prevenirea abuzului și violenței față de copii”, ne-a spus președinta Asociației.

Comunitatea „Ask a Mom” este cea mai mare comunitate de mămici din Republica Moldova. Este un mediu pentru femei, dar și părinți care se pot informa, pot face schimb de experiență, având exemplul nu doar din țară, dar și peste hotarele ei.

„Ask a Mom” organizează seminare, workshopuri, târguri cu scop caritabil și petreceri pentru a consolida prieteniile din comunitate și a schimba destine.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților