[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ascensiune în producția industrială. Datorită cărei ramuri se înregistrează creșterea
14 Septembrie

Producția industrială s-a majorat față de luna corespunzătoare din anul precedent cu 1,6%, ca urmare a creșterii producției industriale în industria prelucrătoare. Totodată, s-a înregistrat descreșteri în industria extractivă și la producția și furnizarea de energie electrică și termică, gaze, apă caldă și aer condiționat, informează CURENTUL.

Conform Biroul Naţional de Statistică, în luna iulie 2017, producția industrială, serie ajustată în funcție de numărul de zile lucrătoare și de sezonalitate, s-a majorat cu 4,6%, ca efect al creșterii producției industriale în industria prelucrătoare. Totodată, s-a înregistrat descreștere în industria extractivă și la producția și furnizarea de energie electrică și termică, gaze, apă caldă și aer condiționat.

În ianuarie-iulie 2017, comparativ cu aceeași perioadă a anului precedent, producția industrială a fost mai mare cu 0,6%, ca urmare a creșterii producției industriale în industria prelucrătoare. Totodată, s-au înregistrat descreșteri în industria extractivă și la producția și furnizarea de energie electrică și termică, gaze, apă caldă și aer condiționat.

Anastasia Borta

Inapoi la arhiva noutaților