[ X ]
[ X ]
[ X ]
Articole de parfumerie şi produse cosmetice ridicate de poliţiştii sectorului Râşcani
13 Septembrie

În cadrul măsurilor demarate de protejare a mărcilor comerciale, precum şi relevarea cazurilor de comercializare a mărfurilor fără acte de provenienţă, ofiţerii de investigare a fraudelor economice ai sectorului Râşcani din cadrul Direcţiei de Poliţie a municipiul Chişinău au documentat activitatea frauduloasă a unei femei în acest context, informează CURENTUL.

Ghereta a fost depistată pe teritoriul pieţei comerciale din strada Calea Moşilor, unde era expus spre vânzare un lot impunător de produse cosmetice şi articole de parfumerie cu semne evidente de falsificare, pe care erau aplicate mărci comerciale a unor producători de talie internaţională. Produsele în valoare de peste 110 mii lei au fost ridicate şi urmează a fi supuse unor expertize, pentru stabilirea tuturor circumstanţelor ce prezintă interes acţiunilor de investigaţii. La solicitarea poliţiştilor de a prezenta actele necesare, ce ar demonstra provenienţa, persoana se încurca în declaraţii.

Actualmente se stabilește suma prejudiciului adus titularilor de drept a căror mărci comerciale sunt protejate conform legislației în vigoare, iar acţiunile persoanei urmează a fi calificate juridic după finisarea cercetărilor, pentru aplicarea sancţiunilor prevăzute de lege.

Anastasia Borta

Inapoi la arhiva noutaților