[ X ]
[ X ]
Ariana Guranda a debutat în lumea muzicii cu piesa – „Ascultă Inima”!
17 Septembrie

Toamna artiștii se pregătesc să arate tuturor asupra la ce au lucrat o vară întregă, la nivel de repertoriu propriu. Astfel, pentru Ariana Guranda, talentata și carismatica fetiță de doar 12 ani, data de 4 septembrie va rămâne mereu în amintiri. Ea a debutat în lumea muzicală cu melodia „Ascultă Inima”, însoțită şi de un videoclip superb. Piesa are un mesaj foarte profund, dar totodată este pe înțelesul tuturor, fie că e vorba de un copil sau matur, informează CURENTUL.

Lansarea piesei și clipului au avut loc chiar de ziua de naștere a Arianei, într-un local din capitală. La eveniment au fost invitați cei dragi, familia, prietenii și colegii de clasă, reamintindu-vă că ea este elevă la Liceul „Da Vinci” din Chișinău.

„„Ascultă Inima” este o piesă compusă de către interpetul și producătorul din Republica Moldova, EL Radu și echipa sa din Spania. Din spusele acestuia, prima dată când a văzut-o pe scenă, pe Ariana, în cadrul unui concurs, la Iași, unde a fost invitat în calitate de Președinte al Juriului, a simțit că “Fetița asta va ajunge foarte departe. Ea poate mult mai mult, iar eu o să mă implic cu tot suportul meu în viitorul ei proiect muzical”, se arată într-un comunicat de presă.

Videoclipul piesei a fost regizat de către Dan Mihai Lupescu, iar filmările s-au desfășurat în zona județului Constanța, nu departe de malul Dunării.

„Mesajul clipului este unul foarte frumos – Povestea ne arată cum un copil, un simbol al inocenței și bunătății, care nu cunoaște răutatea sau ura, se aventurează și se bucură de orice ocazie, oferă grijă și iubire pentru un câine și apoi îl aduce înapoi acasă pentru a-l primi în familie”, a spus regizorul.

Piesa și videoclipul vor avea o amplă campanie de promovare atât în Republica Moldova, cât și România.

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților