[ X ]
[ X ]
[ X ]
APOTA: Este o minciună. Ministrul Spînu nu s-a întâlnit cu nicio companiile de transport
28 Februarie
Asociația Patronală a Operatorilor de Transport Auto (APOTA) comunică că astăzi continuă protestul transportatorilor prin sistarea rutelor regulate naționale. O parte din transportatorii care ieri au activat, astăzi s-au alăturat protestului. Numărul curselor care astăzi sunt suspendate este în creștere față de situația de ieri. Transportatorii care astăzi s-au alăturat protestului confirmă că ieri nu au suspendat rutele de frica amenințărilor care le-au primit.
„APOTA a analizat reacția de ieri a  MIDR, care este cea mai indicată instituție în raport cu revendicările noastre și afirmă că declarația prin care ministrul Spînu a menționat că în ultimele zile s-a întâlnit cu mai mulți transportatori și au discutat problemele din transporturi (sugerând că ar exista transportatori care susțin modificările legislative operate) este o minciună.
Ministrul Spînu nu s-a întâlnit cu reprezentanții a niciunei din companiile de transport. Ieri ministrul a utilizat termenul ”prieteni” față de companiile care au cedat în urma amenințărilor primite, iar astăzi o parte din ”prietenii” ministrului s-au alăturat protestului nostru.  Pasagerii și astăzi vor avea de suferit. Iar cauza de bază este orgoliul funcționarilor de rang înalt care nu vor să recunoască că au adoptat o lege care contravine principiilor legislației europene și promovează interesele personale și nu doresc să modifice legislația in spiritul celei din UE”, menționează APOTA într-o declarație pentru presă.
Inapoi la arhiva noutaților