[ X ]
[ X ]
[ X ]
Aplică acum la cursul experților „MOLDINSOLV”: Ce trebuie să știi despre o dificultate financiară: Cum se depășește, ce remedii acordă legislația la acest capitol și cum poți în mod accelerat să-ți restructurezi activitatea!
31 Mai

Centrul Național de Instruire „MOLDINSOLV”  invită persoanele interesate să participe, în perioada 6-8 iunie (câte 2 ore zilnic) la cursul online: Regimul juridic al procedurii accelerate de restructurare.

Ești întreprinzător și te confrunți cu situație financiară dificilă?, ești avocat sau jurist și clientul tău se confruntă cu situație financiară dificilă?, ești întreprinzător și ai debitori ce sunt în situații financiare dificile? ești administrator autorizat  sau contabil și vrei să vii cu soluții pentru a salva un debitor aflat în criză financiară? Atunci acest curs este pentru tine.

Un curs atît de important în fluctuația economiei de astăzi, cînd nici un întreprinzător nu î-și are în siguranță financiară afacerea, nu își are în siguranță finanțele și nu are asistență calificată în modul care i-ar permite depășirea acestei situații.

Din acest curs vei afla și vei învăța, pas cu pas:  Cum depășești o criză financiară, Ce remedii acordă legea insolvabilității pentru a salva o afacere, Ce este procedura accelerată de restructurare; Care este scopul procedurii accelerate de restructurare; Cum are loc inițierea și derularea acestei proceduri, de ce mijloace ai nevoie pentru a aplica la această procedură, Ce este și ce conține un plan al procedurii accelerate de restructurare; Care sunt efectele confirmării planului procedurii accelerate de restructurare şi încetării procedurii accelerate de restructurare și multe alte întrebări.

Irina Selevestru, Președinte al CNI „MOLDINSOLV”, administrator autorizat, spune că există cel puțin 5 motive  pentru care e important să participați la acest curs:

„Îți dăm lecții practice  nu teoretice! Pentru că vei primi informații importante din partea unui practician în insolvență cu o experiență de peste 20 de ani în domeniu, pe care sigur nu le vei putea primi în alte cursuri; Pentru că te vei duce de la curs nu doar cu informații valoroase dar și cu materiale, proiecte de acte ce urmează a fi întocmite…; Pentru că după finalizarea cu succes a cursului vei primi un certificat în formă digitală; Pentru că va fi interesant și e păcat să ratezi șansa”, spune Irina Selevestru.

Cursul va avea loc pe  6-7 iunie 2024 între orele 17:00-19:00 și 8 iunie 2024 între orele 10:00-12:00. Instruirea va fi online prin intermediul platformei ZOOM;

Nu rata  șansa de a învăța de la cei mai buni experți despre Regimul juridic al procedurii accelerate de restructurare

Pentru detalii și înregistrare la acest curs, accesați linkul.

Inapoi la arhiva noutaților