[ X ]
[ X ]
[ X ]
Apel de susținere a platformei DA: „Noi, veteranii de război din Republica Moldova înțelegem cel mai bine că timpul improvizațiilor a trecut
10 Octombrie

Veteranii Războiului din Afganistan și Transnistria și-au exprimat susținerea Platforma DA în alegerile locale din 5 noiembrie și a îndemnat cetățenii să facă la fel, informează CURENTUL. 

Vicepreședintele Uniunii Veteranilor Războiului din Afganistan, Constantin Boeștean, în cadrul unei conferințe de presă, a lansat următorul apel: 

Dragi cetățeni ai Republicii Moldova,

Dragi veterani al războiului din Afganistan și Transnistria, rezerviști și militari activi

În Republica Moldova, pe 5 noiembrie, curent, vor avea loc alegerile locale generale în toată țara.  

Noi, veteranii de război din Republica Moldova, care am apărat acest pământ, chiar cu prețul vieții unora dintre noi, înțelegem cel mai bine că timpul improvizațiilor a trecut, am decis să sprijinim și să acordăm votul nostru Platformei Demnitate și Adevăr.

Echipa Platformei Demnitate și Adevăr, a fost dintotdeauna alături de veteranii de război, inclusiv au sprijinit prin inițiative legislative drepturile noastre legitime, în acord cu modul în care țările civilizate ale lumii își cinstesc și onorează veteranii de razboi.

Astfel, Facem un apel către toți:

–      Cetățenii republicii moldova,

–      Veteranii de război,

–      Veteranii ministerelor de forță,

–      Procuraturii Generale,

–      Centrului Național Anticorupție,

–      Rezerviștii, Militarii și Polițiștii activi și toți oamenii de bună credință care nu sunt indiferenți de soarta țării, să chibzuiască cu maximă rațiune asupra alegerii pe care o vor face duminică, 5 noiembrie 2023.

Noi, toți cei care am purtat sau purtăm cu mândrie uniforma militară, trebuie să dăm dovadă de responsabilitate față de poporul căruia aparținem și pe care l-am slujit și îl slujim cu demnitate.

Astfel,  rog să fiți responsabili de votul acordat, de noi depinde viitorul țării.

Votăm Platforma Demnitate și Adevăr.

Platforma DA, PENTRU O PRIMĂRIE APROAPE DE OAMENI.

Așa să ne ajute Dumnezeu!”. 

Inapoi la arhiva noutaților