[ X ]
[ X ]
[ X ]
Anunțul lui Igor Dodon: Imediat după alegeri…
29 Octombrie

Igor Dodon, candidatul independent la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie, a declarat, în cadrul emisiunii sale live „Igor Dodon Răspunde”, că imediat după scrutin va crea o platformă de tineret pe lângă Președintele Republicii Moldova, informează CURENTUL.

„Considerăm că implicarea tinerilor este foarte importantă. Vom selecta câte două-trei persoane din toate raioanele, până la 150 pe țară, pentru a avea o platformă a tineretului pe lângă Președintele țării. În cadrul platformei vom promova tinerii, poate vom alege și cadre pe care le vom promova mai departe, inclusiv în instituția prezidențială”, a spus Igor Dodon.

El a spus că, împreună cu cetățenii, va decide ce fel de activități vor fi organizate. „Voi face public anunțul despre cum vom selecta tinerii pentru a merge împreună și a promova implicarea tinerilor în clădirea viitorului țării noastre”- a adăugat candidatul.

Totodată, Dodon a menționat că, în decursul mandatului obținut în 2016, a creat Consiliul Societății Civile pe lângă Președintele Republicii Moldova, „o platformă foarte bună pentru reprezentanții societății civile”.

Cristina Jicol, stagiară

Inapoi la arhiva noutaților