[ X ]
[ X ]
[ X ]
ANSA a semnat un Acord de colaborare bilaterală cu Ucraina
30 Septembrie

Conducerea ANSA a participat la întrevederea copreședinților Comisiei mixte interguvernamentale moldo-ucrainene în domeniul colaborării economice și comerciale.

Au fost abordate mai multe subiecte de interes comun, printre care: cooperarea bilaterală în domeniul măsurilor sanitare și fitosanitare, inclusiv tranzitul mărfurilor de origine ucraineană pe teritoriul Republicii Moldova.

În cadrul vizitei în Ucraina, Directorul general al Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor, Radu Musteața, a semnat cu șefa Serviciului de Stat al Ucrainei pentru Siguranța Alimentară și Protecția Consumatorului, Olga SCHEVCHENKO, un Acord de colaborare bilaterală în domeniul siguranței alimentelor și a sănătății animalelor.

Prin acest Acord, va fi fortificată cooperarea între Părți, în domeniul siguranței alimentare la import, export, reexport și tranzit, precum și conlucrarea întru prevenirea introducerii și/sau răspândirii transfrontaliere a bolilor infecțioase la animale și a dăunătorilor de plante.

Inapoi la arhiva noutaților