[ X ]
[ X ]
[ X ]
ANRE va asigura în continuare procesele de licențiere a titularilor
17 Martie

Astăzi a avut loc ședința ordinară a Consiliului de Administrație al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE), la care au fost examinate mai multe subiecte, transmite CURENTUL.

Pe ordinea de zi, au fost propuse spre examinare și aprobare mai multe subiecte ce țin de asigurarea activității stațiilor de alimentare cu produse petroliere. Printre acestea, membrii Consiliului au votat reperfectarea și prelungirea licențelor pentru activitățile de comercializare cu amănuntul a produselor petroliere pentru trei agenți economici.

Astfel, Agenția asigură respectarea prevederilor hotărârii nr. 8 din 15 martie 2020, a Comisiei naționale extraordinare de sănătate publică, care stabilește necesitatea aprovizionării continue cu produse petroliere a consumatorilor.

În acest context, Agenția informează solicitanții și titularii de licențe că ANRE va procesa în continuare toate dosarele de licențiere în termenii stabiliți de lege depuse exclusiv prin sistemul informațional automatizat de gestionare electronică a actelor permisive SIA GEAP.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților