[ X ]
[ X ]
[ X ]
ANRE a aprobat un șir de hotărâri
2 Septembrie

Consiliul de Administrație al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a desfășurat o ședință de lucru în regim online, transmite CURENTUL.

În cadrul ședinței au fost aprobate, în scopul recuperării prin preț reglementat, investițiile realizate de Î.C.S. „Premier Energy” S.R.L. în anul 2019, conform Planului de investiții aprobat de Agenție, în valoare de 454,1 mii lei.

Similar, în urma examinării raportului S.A. „Furnizarea Energiei Electrice Nord” privind realizarea Planului de investiții pentru anul 2019, au fost aprobate, în scopul recuperării prin preț reglementat, investițiile realizate de titularul de licență în anul 2019 în valoare de 202,4 mii lei.

De asemenea, au fost aprobate un șir de hotărâri cu privire la reperfectarea licențelor pentru comercializarea cu amănuntul a benzinei, motorinei și a gazului lichefiat la stațiile de alimentare, fiind eliberate și prelungite câte o licență pentru importul și comercializarea cu ridicata a benzinei și motorinei.

În același timp, a fost audiat și aprobat Raportul privind rezultatele controlului în domeniul siguranței ocupaționale nr. 11 din 07.08.2020, efectuat de către Serviciului siguranță ocupațională la SRL „Promegem”, care urmează să remedieze încălcările depistate în termen de 30 de zile.

La finalul ședinței, Consiliul de Administrație a aprobat eliberarea autorizațiilor pentru 9 laboratoare electrotehnice, totodată, fiind aprobată eliberarea autorizațiilor de electrician autorizat pentru 7 persoane.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților