[ X ]
[ X ]
[ X ]
Anna Odobescu, pregătită de Eurovision: „Lucrăm cu oameni de peste hotare, nu dăm nume acum”
2 Mai

Interpreta Anna Odobescu, reprezentanta Republicii Moldova la Eurovision Song Contest 2019, pleacă la Tel Aviv, Israel, la 5 mai curent și se declară pregătită, din toate punctele de vedere, pentru participarea în concurs, informează CURENTUL.

„Pe 5 mai plecăm în Tel Aviv și începem repetițiile, iar pe 16 mai o să puteți să ne vedeți și să ne susțineți. Lucrăm cu oameni de peste hotare, regizorii au rugat să nu dăm nume acum. Show-ul va fi cu artă, artă vie, ceea ce demult nu a fost văzut la Eurovision, pentru că în ultima vreme se utilizează computerele, iar noi dorim să aducem arta înapoi. Deocamdată nu putem să dezvăluim toate secretele”, a spus Anna, în cadrul unei conferințe de presă.

Soțul artistei, Alexandru Vdovicenco, a spus că, deși la început era cam complicat și chiar se gândeau la un moment dat că nu vor mai ajunge în Israel, iată că lucrurile s-au aranjat. „Acum totul e bine și Anna e pregătită pentru Israel”, a spus el.

De asemenea, el a spus că au fost și probleme de ordin financiar și tehnic, însă Ambasadoarea RM în Israel, Gabriela Moraru s-a implicat și a rezolvat acest probleme, astfel decorul pregătit va ajunge pe scena show-ului.

Precizăm că, Anna Odobescu va urca pe scena Eurovision 2019 în cea de-a doua semifinală, pe 16 mai curent, cu piesa „Stay”. Atunci se va decide dacă va ajunge în finala concursului, din 18 mai curent.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților