[ X ]
[ X ]
[ X ]
Andrian Candu la întâlnire cu reprezentanții BERD: Prioritate acum are sistemul financiar – bancar
24 Octombrie

„Legile adoptate în ultima perioadă pentru consolidarea sectorului financiar-bancar, de rând cu măsurile întreprinse, vor asigura asanarea și stabilizarea sistemului, iar în consecință stabilitate economică și previzibilitate”, a declarat astăzi Președintele Parlamentului Andrian Candu la întrevederea cu reprezentanții Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD), transmite CURENTUL.

Președintele Parlamentului a punctat drept priorități proiectele de interconectare energetică, dezvoltarea mediului de afaceri și asanarea sistemului financiar-bancar. De asemenea, a fost examinat  stadiul de implementare a proiectelor BERD din sectorul public și privat.

La întrevederea cu Președintele Parlamentului Andrian Candu au participat Heinz Kaufmann, Director al Consiliul de directori pentru Elveția, Ucraina, Leichtenstein, Turkmenistan, Serbia, Muntenegru și Moldova, Bruno Balvanera, Director Regional pentru Caucaz, Moldova şi Belarus, precum și Dimitri Gvindadze, Director al Reprezentanței BERD în Moldova.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților